Hals

Halsen er kroppsdelen som forbinder overkroppen med hodet. Halsen består eksteriært av framhalsen (framsiden) med strupen og nakken (baksiden). Innvendig bærer halsvirvlene (cervicalcolumna), den øvre delen av ryggsøylen (thoracalcolumna) best soccer socks, kraniet, godt støttet av hals- og nakkemusklene.

I overgangen mellom halsen og hodet sitter svelget (del av fordøyelsessystemet) og strupehodet (skille mellom de øvre- og nedre luftveier). Halsen omfatter dessuten deler av spiserøret og deler av luftrøret (del av de nedre luftveier).

Halsen kan være både tydelig og utydelig definert. Mest ekstrem er den hos sjiraff og noen fuglearter buy wholesale socks, som eksempelvis svaner, skarver og traner clubhouse meat tenderizer. Dette er dyr som kan sies å ha svært bevegelig hals. Hos fisk og sjøpattedyr er halsen eksteriørmessig enten fraværende eller dårlig definert. Disse har enten liten eller nærmest ingen bevegelighet i halsen, noe som betyr at de må snu på hele eller deler av kroppen når de skal vende på hodet. Primater (herunder også mennesket) har en kort, men tydelig definert hals. Sammenlignet med dyr med lang hals er primatenes hals betydelig mindre bevegelig, men allikevel godt bevegelig i forhold til dyr med dårligere definert hals head shaver.