Kaga Léga

Kaga Léga är en kulle i Centralafrikanska republiken. Den ligger i prefekturen Haute-Kotto, i den centrala delen av landet waterproof handbags, 600 km nordost om huvudstaden Bangui homemade meat tenderizer mallet. Toppen på Kaga Léga är 930 meter över havet, eller 81 meter över den omgivande terrängen. Bredden vid basen är 1,3 km.

Terrängen runt Kaga Léga är huvudsakligen platt. Den högsta punkten i närheten är 973 meter över havet, 17,5 km väster om Kaga Léga. Trakten runt Kaga Léga är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer.. Det finns inga samhällen i närheten.

I omgivningarna runt Kaga Léga växer huvudsakligen savannskog. Savannklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 23 °C. Den varmaste månaden är mars, då medeltemperaturen är 26 °C, och den kallaste är augusti, med 18 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 485 millimeter. Den regnigaste månaden är augusti, med i genomsnitt 309 mm nederbörd, och den torraste är januari, med 1 mm nederbörd thermos water bottle.