Mikkel Nielsen

Mikkel Marek Nielsen (13. september 1988) er en dansk atlet. Han var medlem af Aarhus 1900 frem til 2010 og derefter i Sparta Atletik.

Mikkel Nielsen er søn til den tidligere længdespringer Renata Pytelewska Nielsen og Dansk Atletik Forbunds nuværende sportschef Lars Nielsen. Han er tvillingebror til Peder Pawel Nielsen. Han trænedes i løbet af årene i Aarhus af sine forældre og Ole Kvist. Nu trænes han af Thor Torp.

Danske juniormesterskaber, op til 19 år

 J. Simonsen |  I. Moses |  T. Corthebeck |  A. Burhania |  M. Munkholm |  M. Fransen |  N.V. Skov |  G. Skals |  M. Madsen |  S. Kirk Haugstrup |  P.P. Nielsen |  A. Christensen |  J. Klausen |  M.M. Nielsen |  J. Christiansen |  M. Roald |  P. Sabroe |  T. Muremann |  N. Daugaard |  S. Slott Petersen |  S. Christensen |  A. Slej |  T. Bach Ejlersen |  P. Lundsgaard |  A. Thestrup |  N. Kold-Hansen |  M.L. Jørgensen |  E. Poliakova |  D. Møller Nielsen |  J. Lindved |  S. Hedegaard |  K. Hauge Hansen |  L. Berg Thuesen |