Children of Bodoms turnéer

Metalbandet Children of Bodom har gennem tiden turneret meget, mest i hjemlandet Finland, men også meget i Europa og Japan, samt noget i Nordamerika.

I 1998 tog bandet på sine første turnéer – hovedsageligt for at gøre reklame for deres debutalbum Something Wild.

Bandets første turné var i marts/april 1998. Denne turné var organiseret af bandets europæiske pladeselskab, Nuclear Blast. På trods af navnet “European Tour” optrådte bandet reelt kun i Tyskland, Schweiz og Østrig. Children of Bodom fik et godt forhold til Hypocrisy under denne turné. Janne Wirman var ikke med på turnéen. Keyboards blev i stedet spillet af pianisten Erna Siikavirta.

Hele Nuclear Blast European Tour blev gennemført sammen med Disbelief, Crack Up, Hypocrisy, Benedication og andre bands, som havde kontrakt med Nuclear Blast.

Bandets anden turné i 1998 blev påbegyndt i starten af september og fortsatte måneden ud. Wirman var heller ikke med denne gang – i stedet spillede Kimberly Goss keyboards på turnéen. Children of Bodom turnerede sammen med Raise Hell, Agathodaimon, Night In Gales og Disember på turnéen.

Children of Bodom udgav deres andet studiealbum, Hatebreeder 26. april 1999.

Children of Bodoms tre dages turneren i Finland var først gang de optrådte som hovednavn til en turné.

I juli måned drog Children of Bodom på en mindre turné i Japan som support for In Flames og Sinergy.

I september tog Children of Bodom på en ca. halvanden måned lang turné rundt i Europa som støtteband for Arch Enemy, Dark Tranquillity og In Flames. Turnéen promoverede samtidig Children of Bodoms på det tidspunkt nyeste album, Hatebreeder.

Children of Bodom udgav albummet Follow the Reaper i oktober 2000.

I december 2000 drog Children of Bodom ud på deres anden Finlands-turné – denne gang for at gøre reklame for Follow the Reaper.

Laiho og Latvala tog på Europa-turné med Sinergy i september-oktober.

Children of Bodom fortsatte deres Follow the Reaper-turné i januar 2001.

I februar var Children of Bodom sammen med Sacred Steel support for Primal Fear på deres Nuclear Fire-turné.

Children of Bodom påbegyndte deres Asien-turné for Follow the Reaper i april 2001.

I november tog Children of Bodom på turné i Sydamerika for at gøre reklame for deres lige udgivede album Follow the Reaper. Turnéens navn er en parodi på Metallicas livedemo Metal Up Your Ass.

I 2002 var Children of Bodom på en længerevarende pause fra deres turnéer, og spillede kun ved fire sommerfestivaler.

Children of Bodom startede deres turneren i 2003 med en Japan-turné hvor de var support for Halford. Turnéen fungerede også som reklame for bandets seneste album, Hate Crew Deathroll.

I april 2003 påbegyndte Children of Bodom deres Hate Crew Rolling Over Europe-turné, som gik gennem Europa sammen med Soilwork og Shadows Fall.

I september tog bandet på en fire dage land turné i Japan sammen med Soilwork. Turnéen fik navnet “Assortments Of Towers”.

I november tog Children of Bodom på en halvanden måned lang turné i Nordamerika hvor de sammen med Hypocrisy var support for Dimmu Borgir og Nevermore. Dette var bandets første turné i Nordamerika.

I slutningen af april tog Children of Bodom på Nordamerika-turné hvor de sammen med Evergrey var support for Iced Earth.

I august 2004 var Children of Bodom på en seks-dage-lang turné i Brasilien som reklame for Hate Crew Deathroll. De havde flere lokale bands som support.

I august 2004 tog Children of Bodom på en fire dage lang miniturné i Finland for at gøre reklame for deres ep Trashed, Lost & Strungout.

På deres tredje turné i Nordamerika var Children of Bodom åbningsband for Fear Factory og Lamb of God.

Children of Bodom spillede i slutningen af oktober 2005 to koncerter i Nosturi i Helsinki, Finland

I november-december 2005 tog Children of Bodom på deres fjerde turné i Nordamerika – denne gang med Trivium og Amon Amarth som support.

På deres fjerde Europa-turné havde Children of Bodom Ektomorf og One Man Army and The Undead Quartet med som support. Bemærk at turnéen overlapper ind i 2006.

På deres femte turné i Nordamerika vekslede Children of Bodom mellem at have Chimaira og God Forbid som supportband til deres koncerter (nogle kilder melder om Bullet for my Valentine eller Through the Eyes of the Dead som supportband i stedet for God Forbid).

Support for Slayer og Lamb of God sammen med Mastodon og Thine Eyes Bleed.

Support for Slayer og In Flames sammen med Lamb of God og Thine Eyes Bleed.

Turné som hovednavn. Support var Amon Amarth, Sanctity og Gojira.

2008 var året, hvor Children of Bodom udgav deres seneste studiealbum, Blooddrunk.

Dave Mustaine’s Gigantour. Sammen med Megadeth, In Flames, Job For A Cowboy og High on Fire.